Президентът Румен Радев даде брифинг в Ню Йорк. Земеделските производители в

...
Президентът Румен Радев даде брифинг в Ню Йорк. Земеделските производители в
Коментари Харесай

Румен Радев: Черно море е военна зона, в която се свалят дронове и плуват мини

Президентът Румен Радев даде брифинг в Ню Йорк. 

Земеделските производители в България са ощетени от това, че няма тъждество сред дотациите, а и самото систематизиране на дотациите вътре в страната не е урегулирано по най-хубавия метод, разяснява той.

Според него би трябвало да бъдат запитани предходни държавни управления за какво са способствали точно по подобен механизъм да се разделят парите. Радев съобщи това в отговор на въпрос за митингите на земеделските производители у нас.
" Държава не се ръководи с бягство от отговорност. Държава не се ръководи с квалификации, с лозунги, с опълчване на едни браншове на стопанската система и обществото с други ". За да се ръководи страната, продължи той, би трябвало да се ръководи по подобен метод, че да се завоюва доверието на хората и това ще стане, когато държавното управление сложи техните ползи преди всичко, съобщи Българска телеграфна агенция.

Президентът разяснява и тематиката с планове на брега край Тюленово дрон с прикован към него арсенал. Той напомни случая в Полша, при който ракета падна и умъртви двама цивилни. " Тя се оказа украинска. Ако беше съветска, какво следва оттук насетне ", попита риторично той.

" Неслучайно от дълго време споделих, че войната, по метода, по който се отнасяме към нея, ще покачва своята активност и ще уголемява своя тримерен обсег ", сподели президентът. " Черно море към този момент е военна зона, по какъв начин да го отречем. Там се смъкват дронове, там плуват мини, там се стопират търговки кораби от военни кораби, там се потапят военни кораби ", съобщи още той. Според него всичко това, в случай че не се вземат ограничения и не се постави час по-скоро завършек на тази война, тя безусловно ще " пълзи " към България.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР